пʼятниця, 22 жовтня 2021 р.

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОГО ОБ'ЄДНАННЯ АСИСТЕНТІВ ВЧИТЕЛІВ

 Згідно з планом роботи 20 жовтня відбулося засідання методичного об'єднання асистентів вчителів інклюзивної форми навчання. На засіданні методичного об'єднання  було розглянуто багато питань:

1. Про вибори секретаря методичного об'єднання асистентів вчителів.

2. Опрацювання нормативно-правових документів на 2021-2022 н.р., «Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти у Нікольській гімназії «Софія», «Положення про академічну доброчесніть», «Кодексу безпечного освітнього середовища», «Положення про дистанцiйну форму здобуття повної загальної середньої освiти в Нiкольськiй гiмназiї «Софія», «Положення про порядок визнання результатiв підвищення квалiфiкацiї педагогічних працiвникiв Нiкольської гімназії «Софія».

3. Ознайомлення з інструктивно-методичними листами, щодо вивчення базових предметів у 2021-2022н.р.

4. Аналіз роботи  предметних МО  за 2020-2021 н.р. Затвердження плану роботи предметних МО на 2021-2022 н.р.

5. Про нові методичні рекомендації щодо організації навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої та дошкільної освіти  у 2020/2021 навчальному році .

6. Про складання індивідуальної програми розвитку та інші.

Кожен член методичного об'єднання брав активну участь у засіданні: звітували про виконану роботу на початок навчального року, надали документацію стосовно своєї роботи, демонстрували сертифікати, які здобули на вебінарах, тренінгах.












Немає коментарів:

Дописати коментар

ІНДИВІДУАЛЬНІ УРОКИ ОНЛАЙН ЗУСТРІЧЕЙ

2-А 3 -А      5 -Б 7-Б 9-Б